.

i brist på annat

Publicerad 2010-03-31 15:55:12 i Allmänt,

Dagens humör: glad
Dagens mående: trött
Dagens borde: gå till ams
Dagens frisyr:  blött och fult och lite lockigt
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: jeans och linne
Dagens planer: va med jonte
Dagens materiella vill ha: ny skor
Dagens fundering: att jag skulle vilja ha en gunga
Dagens beroende: cigaretter, jonteee
Dagens tråkigaste: ingenting speciellt
Dagens längtan: sommar
Dagens superlängtan: sommarr
Dagens tidning: ingen

lalalalalaa

Publicerad 2010-03-21 21:15:58 i Allmänt,

på bra humör idag som fan, är hos  jonte ska snart dammsuga. han kommer hem imorgon bitti en sväng så att jag sover här inatt :) hihi. igår städade jag hela mitt rum jättenoga och städade garderoben så allt är jättefint nu, såå skönt att ha allting städat! idag har jag varit på tio års kalas till min kusin, det var lite trevligt nog. sen hämtade vi elamela som kom hem från uppsala idag och så gick hon och jag ut och gick med winnie i snöstormen. mysigt, jag låg på marken i slask och en dyblöt winnie hoppade på mig.. love it. så nu är jag fortfarande lite blöt och har iskallt så ska väl gå duscha efter att jag har dammsugit (om jag orkar) och sen kolla på några filmer och sen sova! hehe. men först av allt ska jag iallfall gå röka.. se ya.

åååååh

Publicerad 2010-03-20 16:05:37 i Allmänt,

jag är arg. ja, igen. mamma hade inte hämtat ut mitt h&m paket. det var inte så snällt. min syster har lånat min lars winnerbäck skiva och jag hittar den inte. jag har ingen aning om hur man lägger in bilderna från min kamera in på datorn. allting är bara åååh. jag är fitttigt röksugen.

nu ska jag städa klart mitt rum. imorgon ska jag storstäda jontes lägenhet och sen sova där för sen kommer han hem en sväng på morgonen. myspys. sen hade jag tänkt hjälpa mamma städa huset men nu tänker jag inte längre för jag fick inte mitt h&m paket! allt är ömsesidigt mamma. nej jag skoja. jaja, nu städa iallafall, får väl nöja mig med att lyssna på håkan hellström då. men det funkar väl det också.

hejdå

hey i'm in love

Publicerad 2010-03-20 14:56:16 i Allmänt,

hej hallå, igår blev det inte lugnt iallafall som jag hade tänkt, vi for till freddy och drack öl och sen till jussis (woho -.-) det var väl helt okej tills folk började bete sig som dom gjorde. trött man blir ändå. så felicia och jag for hem  till jonte en sväng och chillade, sen for hon och sen ringde jonte så pratade jag med han i typ en och en halv timme, usch vad jag saknar den tönten :( japp, nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma efter mig. ikväll ska jag bara vara hemma och ta det luuungt som fan. tänker städa klart mitt rum, det är bara typ dammsuga och torka golven kvar, sen tänker jag gå ut och gå óch sen bara chillalalalalaa. imorn ska jag på nio eller tio års kalas till min kusin, funfunfun. hoppas mamma har hämtat ut mitt andra h&m paket idag, för idag är sista dagen man kan hämta ut deeet and i really want that stuuff. öpöp, nu ska jag gå klä påmig för jag antar att det inte är så jävla varmt att åka hem i bara underkläder. kyss

dom kysser mig på handen

Publicerad 2010-03-19 16:41:06 i Allmänt,

och jag spyr på deras tröst.

lars winnerbäck alltså, finns det något bättre. nej.

jag är arg, på allt och på inget. ikväll vet jag inte vad jag ska göra, hänga med felicia tror jag bestämt. mer vet jag inte. jeppjepp, idag har jag fått mina nya skor som jag hade beställt. ändå är jag inte glad, varför?! skor brukar alltid göra mig glad. hm. trodde jag skulle få tre par men bara ett par hade kommit och lite söta underkläder också då.. men skorna är iallafall fina. imorse var jonte hem en sväng, det var väl okej. lite mysigt kanske. har fortfarande typ alla mina grejer där, orkade inte ta med dom när jag for hem. men borde väl hämta dom sen för måste tvätta lite kläder och jag har glömt bort hur hans tvättmaskin fungerar. jeppjepp. nu ska jag gå städa mitt rum, fortsätta vara arg och lyssna på lars winnerbäck. hejdå

lalalalala

Publicerad 2010-03-11 12:18:07 i Allmänt,

hejhej hallå, sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig för jag har duktigt tråkigt. haha som vanligt, älsklingen ligger och sover fortfarande eller ja, igen. han vaknade först så väckte han mig så blev jag pigg sen och sen somnade han om igen.. åh. kunde jag bara inte fått sova istället? haha. jaija, jag låg iallfall där och försökte få han och vakna men det gick inte. som vanligt. jopp, så jag ska väl fara till mamma och umgås lite med henne och hälsa på winnie. niceprice. igår då annars, så for jag och jonte och handlade på dagen, sen färgade jag hans hår och han blev skitsnygg! sen lagade vi (jonte lagade, jag kollade på) mat. och sen kom jennie hit, det var roligt att umgås med henne igen! var så länge sen. fick bilderna från spanien också och oj vad jag skrattade åt dom. sen kom det lite folk hit så drack vi nån öl när jennie och kevin hade farit, helt okej kväll ändå fast det var som det var ibland. höhö. jopp, men nu ska jag fixa mig lite. pusss

lalalalala

Publicerad 2010-03-10 13:25:12 i Allmänt,

sitter och lyssnar på gammal jobbig musik och har skit tråkigt. har just duschat, diskat, bäddat sängen, plockat bort massa skit (tomma cola burkar, torkade snusprillor + annat) som min käre pojke har lämnat på bordet och lite annat. jonte är och klipper sig och jag hoppas han kommer hem snart för jag skulle inte orka dammsuga men jag måste om han inte kommer snart för det kan hända att jag dör av tråkighet annars.. hm. igår var jag ute och gick med flisan och sen for jag och jonte till jonas en sväng sen handlade vi och lagade (jonte lagade, jag kollade på) mat. Sen for vi till dalkarby en sväng och annars tog vi det nog bara lugnt! ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, gå ut och gå en sväng iallafall. håhå, röksugen är jag också och har inga cigg. jaja ska försöka hitta på något nu, puss.

Men varför är vi inte fler? och det är bara du som ler

Publicerad 2010-03-08 16:57:20 i Allmänt,

Det måste va nåt fel på er

sitter och lyssnar på håkan och har vårkänslor fast det är snö ute. Idag har jag varit ute och gått med winnie på en långpromenad, åh vad skönt det var! så fint väder och allt, ända misstaget jag gjorde var att tro att det skulle vara en stig upptrampad i skogen för det såg ut så, men nä. så jag gick ungefär en kilometer i mer än en halv meter snö med mina tygskor, mm så mysigt. haha, eller så inte. Nu har jag just ätit en kycklingsallad och ska gå slänga lite kläder i tvätten eftersom jag antar att jag kommer spendera största delen av nästa vecka hemma hos jonte så är det väl smartast att ta med alla (okej inte alla, haha) kläder dit. hehe. Sen ville nea och karin umgås med mig så ska väl se om jag hinner träffa dom en sväng! jappjapp, kyss och smek. haha

hanna 

dagens

Publicerad 2010-03-07 21:50:33 i Allmänt,

Dagens humör: arg, röksugen

Dagens mående: bakis, kär

Dagens borde: städa rummet

Dagens frisyr:  uppsatt

Dagens smink: inget

Dagens klädsel: hotpants och lila tshirt haha

Dagens planer: sova

Dagens materiella vill ha: skorna från h&m

Dagens fundering: att det ska bli fint att träffa jonte imorgon

Dagens beroende: cigaretter

Dagens tråkigaste: ingenting har varit roligt eller tråkigt idag

Dagens längtan:
tills imorgon

Dagens superlängtan: imorgon fortfaarande

Dagens tidning: ingen

I dont mind if you dont mind

Publicerad 2010-03-07 21:38:57 i Allmänt,

Hej

Idag har jag inte gjort någonting alls, värsta krappulan på länge! och ändå for jag hem rätt tidigt igår, håhå. Vi firade alltså felicia som fyllde år igår, det var nog kul om man bortser från vissa händelser under kvällen, haha.
Åh imorgon kommer jonte hem efter två veckor på jobb, usch vad jag har saknat honom! Det ska bli fint att träffa honom igen, hehe. Det dåliga är ju iofs att båten kommer in tidigast två imorgon natt så det blir inte att sova så mycket, men det är det värt haha!

Kom hem från uppsala i fredags ju, egentligen skulle vi ha farit hem på torsdag kväll men vi missade bussen som gick till bussen med en minut och sedan skulle vi se om vi hann med en senare buss men då missade vi den andra bussen med ungefär tre minuter, snacka om otur! Japp, jag shoppade iallafall lite fint i uppsala. En skjorta, en tröja, ett par jeans (jag hittade äntligen ett par jeans som passade på mig, once in a life time alltså haha!), två par skor och lite annat smått som nytt balsam, nagellack och några par örhängen.

shalalalalalalalaaa

Publicerad 2010-03-04 13:31:16 i Allmänt,

hej hej hallå
just nu ligger jag i elin i uppsala och är helt hyper, haha. ska väl börja klä på mig snart och dricka en kopp kaffe medans jag väntar på att elin ska komma hem frå skolan. och sen ska vi shoppa, shoppa ooooch shoppa! hihi, trodde inte att jag skulle hinna få min lön medans jag var här men det fick jag! så nu ska jag shoppa som fan. har varit sugen på nya kläder hur länge som helst, det var trots allt lite mer än en månad sen jag shoppade sist. hm. igår åkte jag buss, båt och buss igen med massa otrevliga pensionärer och en fet tjej som satt och stirrade på mig hela båtresan. kul.. nej. till på det så var bussen till uppsala jättesen och sen tog det extra lång tid att köra för att det var så halt, underbart! eller vad säger ni? sen mötte elin upp mig vid willys och så gick vi och handlade, sen hem till henne och lagade mat, såg på oth och fettade oss med chips och annat äckligt, hm. kom på mig själv idag att sitta och fundera på om det var svensk eller finsk tid som gick före, det borde ju alla veta men tydligen inte jag. måste ha slått huvet nånstans för jag känner mig så dum nuförtiden. jaja nu kaffe, puss.
btw så fick jag tia i min svenska uppsats!
it's going good

Om

Min profilbild

hanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela