.

Onsdag

Publicerad 2011-09-14 21:22:16 i Allmänt,

Segaste och jobbigaste veckan på länge måste jag säga! Massa prov ovh grejer i skolan just nu, har ingen motivation alls. Nåväl, sitter och försöker plugga på fysik just nu, det går inte så bra. Jonte hjälper mig genom facebook, håhå inte lätt att ha en pojkvän som är sjöman. MEN imorgon kommer han hem, hihi <3 som jag har längtat!

Helgen kommer bli bra tror jag, fredag jobb och på lördag blir det skördemarknad med älskling, mysigt!
har inga bilder på det här datorn så det får bli en gammal på mig och babe!

Måndag

Publicerad 2011-09-12 10:50:21 i Allmänt,

Känns inte allt för tungt att det är måndag idag, chilldag i skolan iaf. Har hål nu och sen ska jag bara till skolan på en timme tyska och sen slutar jag, skööönt. Igår var jag ut och gick med otto och winnie en sväng, men det blev bara en kort sväng så ikväll blir det en lååångpromenad om jag hinner! måste plugga ikväll också eftersom jag har typ 100000 saker i skolan den här veckan!

Nåväl, nu ska jag dricka en kopp kaffe och börja läsa på fysik!

söndag

Publicerad 2011-09-11 15:45:43 i Allmänt,

Oj, det här med att uppdatera bloggen är inte riktigt min grej tydligen! Ska försöka bli lite bättre på det, haha.
Helgen har varit lugn, i fredags var jag till pappa på kräftskiva och sen tog jag det bara lugnt. Igår hade jag världens huvudvärk på dagen så låg bara hemma och ville dö, jättteroligt. Sen jobbade jag 20.00 - 02.00, sköönt att vi stängde tidigt iaf!
Idag har jag bara lallat runt här hemma och städat lite, tvättat typ 1000 maskiner tvätt, varit till mamma på kaffe och lite annat. Nu ska jag fara och handla och sen till mamma och äta lasange, muuums!
p.s om tre eller fyra dagar kommer jonte hem :) 
hihi

Torsdag

Publicerad 2011-09-01 17:38:27 i Allmänt,

Har inte varit den mest aktiva på bloggen den här sommaren, jag vet!
Har haft en bra sommar iallafall och det känns inte allt för jobbigt att gå i skola igen, förutom alkoholuppsatsen då.. Men det ska väl ordna sig det med!
Imorgon går jag 8.00 - 13.00, skööönt! Efter skolan ska jag göra lite reddie kids planering med Felicia och sen ner till stan med Tina och köpa nya träningsskor + hämta ut mitt h&m paket. Imorgon kväll blir det pizzakväll med Tina och på lördag blir det Bio med Ann sofi!
Nå nu ska jag gå ut med Neo en sväng (katten) och sen gå på en långpromenad!
Hejtå

Om

Min profilbild

hanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela