.

p.s

Publicerad 2010-06-25 00:28:42 i Allmänt,

idag när mamma och jag såg på nåt så var det en kille som var helt ordentlig men man trodde han skulle va helt gangsta av sig så mamma sa "jag trodde det skulle va en niggaah" och gjorde värsta gangstamovesen. det var ganska roligt. eller ja ganska, jag höll på skratta ihjäl mig.

mamma är nog gullig hon.

aj

Publicerad 2010-06-24 23:42:02 i Allmänt,

idag har jag solat och haft dödligt ont i huvudet, men efter två värktabletter, två koppar kaffe och en dusch så släppte det äntligen. sen åt jag middag och for på jobb, men måste fara hem igen efter två timmar på grund av lite privata problem. så nu har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med familjen och pratat i telefon med jonte läääänge. nu ska jag snart gå sova tror jag. imorgon firar jag midsommar med min syster och annat folk. ska bli skönt att vara ute på landet och inte stressa så mycket.  ja. men nu käka nåt tror jag och sen sova. puss

don't look at me looking like that

Publicerad 2010-06-24 00:19:03 i Allmänt,

idag har jag:
- tvättat kläder
- sagt hejdå till nea som ska bort ett tag
- träffat felicia och druckit kaffe med henne och snackat skit
- stressat som fan
- jobbat
- jobbat och haft tråkigt

P.S jag tycker det är orättvist att vissa får ha sina pojkar hemma hela tiden medans min måste fara bort nån vecka nu och då.

P.S 2 jonte kom in på maskinteknik så nu är jag jättestolt över han så om du läser det här (vilket du antagligen inte gör) så får du en puss via min blogg för att du är så duktig.

hejdå

puss

Publicerad 2010-06-21 22:06:50 i Allmänt,

igår for jag och jonte till min stuga på vårdö, winnie var också med. Vi metade, jag rodde såklart (nånting måste man ju va bra på) och jonte fiskade. jag tröttnade efter typ en kvart, vi fick ju ändå ingen fisk så. sen grillade vi och lite sånt och gick ut och gick med winnie, efter det badade vi bastu, det gjorde winnie också (?!) ofta en hund tycker om att bada bastu. coolt. Sen poppade vi popcorn och sen sov vi (alla tre) i en typ 80 cm säng. trångt men mysigt, speciellt med winnie ovanpå. japp, sen vaknade vi. jag och winnie gick ut och gick och sen städade vi och for hem. nu har jag just duschat och ska väl mysa lite med jonte eftersom han far på jobb imorgon.
puss

!!!!!!!!11

Publicerad 2010-06-18 23:07:55 i Allmänt,

nej fy fan vad arg jag är iallafall!!!

måste fara till jonte och städa nu så jag får nånting annat att tänka på.

hejdå

it was your heart on the line

Publicerad 2010-06-18 22:59:52 i Allmänt,

jag är arg.

arg för att jag skulle ha jobbat idag men dom på mitt jobb är så dumma att dom inte ens kan ringa och säga att dom inte behöver mig idag. för att det är mitt sommarjobb och jag inte har jobbat en ända gång i sommar.

arg för att mitt pojkvän är full och odräglig och dum.

arg för att ingenting går som jag vill.

arg för att jag har jätte tråkigt och inte vet vad jag ska göra.

arg för att jag behöver ett par nya skor men dom enda pengar jag äger är 15 euro som antagligen kommer gå till cigaretter allihopa.

arg för att jag vill ha en ny klänning till ottos konfirmation.

arg för att jag inte har några pengar.

arg för att jag vill göra någonting roligt men antingen är alla jag känner rejält fulla eller så ska dom sova.

arg för att mitt liv är skittråkigt. (diska, städa, laga mat, supa, sex (förlåt mamma om du läste det sistnämnda) )

arg för att jag vill resa men det inte går för att det behöver man vad? jo pengar till!

arg för att min dator inte funkar.

arg för att det enda alla gör nu för tiden är och sitter hemma hos någon och kör chatroulette hos varandra och super sig skitfulla.

arg för att min jävla bror är dum i huvudet.

arg för att jag tycker att mitt drägg till pojkvän kan sluta va så där jävla full och komma med mig hem och sova istället.

arg för att folk snackar så mycket skit.

men jag kom iallafall in på SOS, det är ju bra.

P.S

Publicerad 2010-06-09 13:09:26 i Allmänt,

min städning i vardagsrummet börjar med att plocka bort min pojkväns snusprillor från bordet. mmm så mysigt

paradise city

Publicerad 2010-06-09 13:04:20 i Allmänt,

har just städat hela köket jätteordentligt, diskat, torkat alla bänkar och till och med väggarna (haha), dammsugit, torkat golvet, plockat bort alla tomburkar, gått ut med soporna osv. ska nog fortsätta med vardagsrummet nu fast det egentligen var jonte som skulle göra det men han är inte hemma och jag har tråkigt så då kan jag väl lika gärna göra det. hehe.

ikväll ska vi på middag till pappa och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror det blir lugnt för min del iaf men man vet ju aldrig! :)

nu ska jag röka.

(mitt liv är tråkigt så jag har inget att skriva om)

hejdå

puss

Publicerad 2010-06-01 23:55:27 i Allmänt,

jag har ont i magen, känns typ som mensvärk, har haft det typ i tre fyra dagar och tro mig det är inte mensvärk för min pstav gör så att jag inte får mens längre och isåfall så borde jag väl ha fått den istället för bara värk i några dagar. sjuukt ont gör det iallafall, menmen det finns ju painkillers så det ordnar sig väl. om ni ville veta alltså.

jag är rastlös fast jag borde vara jättetrött, sjukt. jaja, nu ska jag gå dricka te men först ska jag nog röka. hejdå

Om

Min profilbild

hanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela