.

P.S

Publicerad 2010-10-31 23:32:58 i Allmänt,

Är så sjukt jävla sugen på kaffe just nu.
Jävla jobbigt eftersom klockan är halv ett och jag MÅSTE sova.
+ att kaffekokarn är sönder. Häjdå

Söndag

Publicerad 2010-10-31 23:27:47 i Allmänt,

Hej!

Helgen har varit jättebra, fredagen spenderades med Jenny, Rasmus och Jonte. Hade jättekul! Igår jobbade jag, det var mycket jobbigare än vanligt fast det knappt var nå folk. Kvällen gick så himla långsamt, kom hem ungefär vid halv fem. Jonte och John var här och lanade så jag sov hos mamma, gud vad skönt det var att sova där för en gångs skull! haha. Ikväll har jag sett på knight and day med Jonte och skrivit på en "uppsats" om självkännedom.

Nu ska jag gå sova fast jag inte alls är trött, börjar åtta imorgon så borde verkligen försöka få lite sömn. Men får se hur det går. Imorgon ska jag köra med mamma på kvällen och sen öva lite på svenska prov.

Nattinatti :)



Måndag

Publicerad 2010-10-25 10:51:43 i Allmänt,

Hej!

Sitter i skolan och ska just ha två timmar svenska och sen två timmar psykologi. Efter skolan ska jag till stan och köpa present till Jonte som fyller år imorgon. Sen ska jag övningsköra med mamma och sen fara och handla och sen ska jag baka hela kvällen eftersom vi ska ha kalas för släkten imorgon.

Helgen har varit bra, på fredagen var jag med jonte och en massa hemma hos oss och till eddy en sväng. På lördagen var jag hemma hos mamma och käkade middag och såg på film, mysigt. Igår var jag bara hemma med jonte och tog det lugnt.



Bild från Starbucks i London, var trött som fan haha.

Torsdag

Publicerad 2010-10-21 09:46:45 i Allmänt,

Hej!

Sitter i skolan och har haft en timme historia utan lärare, chill. Snart två timmar historia till, en timme samhälla och två timmar svenska och sen slutar jag. hähä. Sen ska jag till mamma och fira otto. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hitta på nånting med jonte tror jag.

tjao

Onsdag

Publicerad 2010-10-20 16:04:20 i Allmänt,

Hej, idag slutade jag två. Var bara chill i skolan idag, skönt när man är så trött att inte behöva göra så mycket. När jag slutade for jag till stan och drack kaffe med jonte och tony och sen mötte jag upp mamma så gick vi och köpte presenter till lillebror som fyller 15 imorgon! håhå. Mamma var jätte gullig och köpte en jacka till mig.

Imorgon börjar jag först tio och när jag slutar ska jag till mamma och äta tårta och fira otto! På fredag ska jag umgås med tjejerna tror jag, mysigt.

Nu ska jag gå laga mat och lite sånt, hejdå!



Bild från london, hehe.

Tisdag

Publicerad 2010-10-19 23:38:57 i Allmänt,

HEJ

Är arg på jonte för att han bara spelar och aldrig vill sova.

Så nu måste jag somna SJÄLV igen. Jättekul.

Hejdå

Måndag

Publicerad 2010-10-18 21:55:14 i Allmänt,

Blä. Min lediga dag har gått åt till att försöka samla krafter till att ens stå upp. Mår så jävla dåligt att det inte är sant, ont i hela kroppen och huvudet, mår illa som fan. Ikväll har jag varit hemma hos mamma och låtit henne ta hand om mig, haha. har ätit korv med bröd och kollat på biggest loser (looser?).

Nu sitter jag och väntar på att jonte ska spela klart så vi kan kolla på one tree hill.




Bild från i Onsdags, haha!

Tisdag

Publicerad 2010-10-12 12:44:31 i Allmänt,

Sitter i skolan och har tråkigt som vanligt. Har haft fyra timmar psykologi och två timmar historia. Nu en timme historia till och sen en timme datakunskap. Blä, vill bara fara hem och göra ingenting. I morgon slutar jag halv två och sen har jag höstlov! skönt. Ska jobba på fredag och lördag, ska bli ganska kul att jobba egentligen. haha. och pengar blir det, hehe.

Det snöar tydligen ute och det är oktober? sjukt.

Nu ska jag försöka göra nånting i tjugo minuter tills lektionen börjar.

hejdå

Måndag

Publicerad 2010-10-11 12:53:45 i Allmänt,

Sitter i skolan, har jättetråkigt. Har tjugo minuter rast till men vet inte vad jag ska göra, skulle bara vilja ha dom två sista timmarna nu och sluta tidigare istället. Men har bara två timmar psykologi kvar och det borde nog vara nice! Sen ska jag hem och skriva bokanalys och laga mat och tvätta och lite sånt. Sen kanske umgås lite med Jonte.

Bara tre dagar skola den här veckan, sen höstlov. skööönt.
Nu ska jag börja skriva lite bokanalys så jag inte behöver skriva så mycket ikväll.

häjdå.

hanna

Söndag

Publicerad 2010-10-10 19:28:04 i Allmänt,

Hej

Håller på skriver en uppsats om barn som far illa, har skrivit nästan allting klart utom barnprostitution som jag just har börjat på, men är typ stuck. hittar ingenting nästan. Trött är jag också, varför gjorde jag inte det här på dagen? åh. Matteläxa har jag också, skulle inte orka.

Ikväll har jag och jonte käkat middag hos pappa, det var trevligt. Annars har jag bara tagit det lugnt och kollat på one tree hill hela dagen, haha. Kollade wilma just och såg att jag hade fått en 4a i kemi, jag är nog nöjd för det iallafall. hade satsat på en femma men fyra är ju ändå jättebra.

Nu ska jag försöka skriva klart uppsatsen och sen kolla på¨one tree hill och göra matteläxan om jag orkar.


tjarå

Söndag fortfarande

Publicerad 2010-10-03 14:52:41 i Allmänt,

Så nu har jag städat hela lägenheten, gud vad skönt det är att ha allting städat, haha.

Jag har:
- vikt kläder
- sorterat tvätt
- plockat upp massa saker från golvet
- sorterat papper
- torkat damm
- dammsugit
- varit ut med soporna 2 ggr
- städat kylskåpet
- städat badrummet
- fixat med mina skor
- försökt skruva in en skruv i väggen så att jag skulle kunna hänga en spegel där, utan resultat.
- bäddat rent i sängen

duktig jag är.

har bloggat tre gånger på två dagar nu, måste vara rekord. haha.

Nu ska jag läsa lite kemi och sen äta någonting, för det enda jag har fått i mig hittills är en kopp kaffe.

Hejdå

Söndag

Publicerad 2010-10-03 11:38:52 i Allmänt,

hejhej!

Steg upp ungefär för en timme sen, har diskat, varit ut med soporna och bokat tvätttid. Nu sitter jag och tar det lugnt med en kopp kaffe men ska snart börja städa igen. Måste sortera lite tvätt och vika in kläder i garderoben osv, dammsuga ska jag också göra.

Senare ska jag väl plugga lite kemi och engelska, kanske umgås lite med Jonte om han tänkte hitta hem någon gång. Åh, satt just och kollade på ikeas hemsida och vill bara ha allting. Hm, men i november eller december så blir det nog dit en sväng och köpa lite hyllor, kanske en ny soffa, lite handdukar, ljus, nån duk och lite annat smått vi behöver.

Nu ska jag gå ut och röka och sen ta itu med städningen!

Hejdå

Lördag

Publicerad 2010-10-02 22:08:40 i Allmänt,

Hej! ligger i soffan och bara tar det lugnt, gud vad skönt det är. Idag har jag inte gjort så mycket, pluggat lite och tagit det lugnt bara. Jonte är på lan nu så sover ensam inatt, första gången i den här lägenheten. Lite läskigt om jag ska vara ärlig. Igår var jag och bowlade med Jonte och några till, jag förlorade men det var nog kul ändå!

Nu ska jag läsa igenom det sista kapitlet i kemin och sen kolla igenom engelska orden. Efter det ska jag nog kolla på Kungarna i Tylösand och sen sova.

Hejdå :)))

Om

Min profilbild

hanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela