.

Tisdag

Publicerad 2010-11-30 11:21:28 i Allmänt,

Idag steg jag upp halv sju och skulle gå till köket och laga kaffe så jag skulle orka till skolan men då sa mamma " gå lägg dig hanna, när man hostar som du så kan man inte gå til skolan!" Jag vet ju att hon hade rätt men jag blev nog lite ledsen för det skulle vara ganska roligt att gå till skolan istället för att sitta hemma och hosta ihjäl mig. Men börjar faktiskt att känna mig bättre nu, hostan är fortfarande skitjobbig men den har också blivit bättre så imorgon blir det nog skola!

Jävlar vad fint väder det ska vara bara för att jag är sjuk då. Jag lovar att när jag blir frisk så kommer det bara vara mulet och blåsa och vara jobbigt. skulle vilja gå på en promenad, men NÄ. Jaja, ska sluta klaga och gå fixa lite frukost och börja skriva på en svenskagrej.

tjarå

Måndag

Publicerad 2010-11-29 11:54:31 i Allmänt,

Blir så jävla arg, har varit sjuk sen i onsdags kväll. I lördags och i går kändes det mycke bättre. Sen igår kväll började jag hosta som fan. Har bara haft liter hosta tidigare men inatt hostade jag så mycket att jag spydde, mysigt. Svårt att sova är det också, inatt har jag vaknat en gång i halv timmen typ av att jag har hostat så mycket.
Imorgon struntar jag i hur jag mår, tänker fara till skolan ändå. Har missat allt för mycket redan så.
Nu ska jag dricka varmt honungsvatten och försöka bli bättre.
Hejdå

Onsdag

Publicerad 2010-11-17 16:48:27 i Allmänt,

slog just tån i soffkanten så att nageln sprack till mitten av tån. gör så jävla ont.

Söndag

Publicerad 2010-11-14 17:31:23 i Allmänt,

Hej.

Idag har jag gått ut och gått med winnie, jobbat med lite samhälla, varit hos pappa och käkat middag och lite sånt! Nu ska jag göra klart samhälla uppgiften, gå ut och gå med winnie en gång till och sen möjligtvis fara och dricka en kaffe med Jonte.

Igår var förövrigt den bästa och den sämsta dagen på länge. Började dåligt, slutade perfekt.

Nu samhälla, sen gå ut och gå med Felicia och Winnie!

Hejdå :)

Torsdag

Publicerad 2010-11-11 10:49:37 i Allmänt,

Blä. Sitter i skolan och är så jävla trött, skulle bara vilja lägga mig i min säng och sova i ett dygn. Hade skrinning på gymnastiken idag, jävlar vad roligt det var! haha. Men har fortfarande kallt efter det. Idag ska jag till stan och dricka kaffe med Jonte när jag slutar och ikväll ska jag köra lite med mamma om hon har tid.

Imorgon är det fredag, skönt. Ska bara vara hemma tror jag.

Ja, jag har inte så mycket mer att skriva. Hejdå



Vill sitta på starbucks i London och dricka latte med Elin.

Melissa horn

Publicerad 2010-11-10 21:46:50 i Allmänt,

Du håller ingens hand
du tror att alla skulle titta då
men jag håller din ibland
för det är kallt nu och jag fryser så




Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla
mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas tid att falla fritt



Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här

nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


Onsdag

Publicerad 2010-11-10 20:06:46 i Allmänt,

Hallåå. Har just beställt lite kläder från H&M fast jag inte borde. Men jag skyller på Jonte, jag har jättetråkigt eftersom han bara spelar som vanligt och kände att jag behövde tröstshoppa lite. Snäll som jag är beställde jag lite till han också.. hehe.

Idag har varit en skön dag i skolan! Hade psykologi och sen fyra timmar grupparbete. Var till Svarta katten och lunchade med Felicia, Johanna och Janina. Mysigt! Haha. Imorgon ska vi skrinna på gymnastiken fast jag har inga skrinnskor? Helt okej. Efter skolan var det nånting jag skulle göra men jag minns fan inte vad. Jaja, i helgen får jag se vad jag ska göra. Ska åtminstonde jobba på lördag. Jaja, nu ska jag ta i tu med historialäxan och sedan fixa naglarna!

Beställde förresten det här:




(Jag är jävligt bra på paint, jag vet)

Hejdå!

Tisdag

Publicerad 2010-11-09 10:56:57 i Allmänt,

Är så jääävla trött. Somnade tidigt igår men ändå. Har skrivit grupptent i psykologi i några timmar och käkat inte så god mat. Nu ska jag ha historia och sen studiebesök på pommern. Skitkul. Nej. Det är så jävla kallt ute så jag skulle verkligen inte orka gå dit. Usch vad jag gnäller idag. Jag glömde ta med mer snus till skolan så jag måste gå ut och röka i kylan hela tiden.

Hejdå.

Måndag

Publicerad 2010-11-08 10:46:36 i Allmänt,

Hejhej. Sitter i skolan, ska ha två timmar svenska. bläää. Igår var jag till Texas longhorn och käkade middag med jonte, namnamnam. Före det körde jag ut Elin till eckerö, blä vad läskigt det var. Har aldrig kört så långt förut eller i mörkret för den delen heller. Men det gick nog bra ändå, hähä. Ikväll ska jag plugga psykologi, har grupptent imorgon så. Tror jag far till mamma och pluggar eftersom Jonte ska spela (ovanligt, jag vet).

Johanna informerade mig just om att det bara är en månad och femton dagar kvar till jul, jessus vad tiden går fort! Det betyder alltså att det bara är två månader och nio dagar kvar tills jag fyller 18, hehe. Börjar få åldersnoja, jävlar vad gammal jag börjar bli.

HÄJDÅ

P.S

Publicerad 2010-11-07 14:24:25 i Allmänt,

Haha, hände en jätterolig sak just. Jag messade med Jonte och så skrev jag, "Men vi ses snart då, TJAO" och så svarade han " du säger aldrig tjao" och så svarade jag att det var min nya grej. Och nu så när jag hade skrivit mitt förra inlägg så scrollade jag neråt på min blogg och nästan vartenda inlägg så slutar med TJAO. HAHA, fulaste ever. Jag måste sluta säga tjao.

HEJDÅ

Söndag

Publicerad 2010-11-07 14:17:17 i Allmänt,

Tjoho, helgen har vart great! Började fredagen med att käka middag här med Jennie och Jenny, sen kom Tina, Tici och Sophie också hit. Riktigt roligt hade jag! Igår vaknade jag elva och satt och spelade tekken med Jennie till två, sen sov jag hela dagen. Promenerade till esso efter mina jobbskor som elin hade och sen vidare på jobb, det var helt okej på jobb faktist, tiden gick rätt snabbt. Jag slutade redan vid tre och jag fick 20 euro i dricks så det var jävla bra.
+ att igår var röd dag så jag tjänade ihop helt okej med pengar va!

Idag har jag städat lite, tvättat och skulle väl borda diska och gå i duschen men jag är så jävla seg idag! jaja, vid halv sex ska jag köra ut Elin till eckerö eftersom hon ska tillbaka till uppsala ett tag. Har aldrig kört så långt förut, haha.. Sen ska jag iallafall ut och äta med Jonte tror jag.

Ska gå ut och röka nu, HEJDÅ



Torsdag

Publicerad 2010-11-04 16:43:30 i Allmänt,

Hej :)

Ligger i sängen och dricker en latte, namnamnam. Väntar på att Jonte ska laga mat men han är så jävla seg. Idag har jag varit i skolan från 9 - 16. Ska plugga lite matte snart och städa lite om jag orkar. Imorgon ska jag äta middag med jenny! Borde börja plugga på psykologi snart också. Har ju grupptent på tisdag, känns ju dåligt om man inte har pluggat något för då förstör man ju för hela gruppen.

Har inte så mycket att berätta idag, förutom att jag är jäääävligt hungrig.

TJAO



London

Onsdag

Publicerad 2010-11-03 22:40:49 i Allmänt,

Bra: Jag har spelat tekken hela kvällen och köpt halloweenkläder, samt haft en trevlig dag på stan med jenny
Dåligt: Jag har spelat hela kvällen = inte mycket plugg



Elin kom hem idag förresten!

Onsdag

Publicerad 2010-11-03 06:57:52 i Allmänt,

Haha, blev inge tekken igår eftersom jag somnade klockan sju igår kväll och sov till kvart i sju imorse, haha! Slutar halv två idag, ska gå till stan med Jenny då och köpa halloween kläder och sen ska jag övningsköra med mami. hehe. Nu ska jag ha två timmar psykologi. Tjao

Tisdag

Publicerad 2010-11-02 16:21:50 i Allmänt,

Hej!
Har varit i skolan från 8 - 16 idag, jobbigt! Efter det så for Jonte och jag till stan och drack kaffe och kollade på halloween kläder. Nu har jag just duschat och slängt in klyftpotatis i ugnen och ska plugga lite svenska eftersom vi har prov på torsdag. Efter maten (klyftpotatis, lövbiff och kantarell sås, namnam) så ska vi spela TEKKEN 6! Aaah, så jävla kul. Har inte spelat det på typ två år och nu köpte Jonte det och är hos sin pappa och lånar en till kontroll så att båda ska kunna spela samtidigt. Jävlar vad kul! Haha. Vad barnslig jag är.
Nu lite svenska satsdelar, tjao!

Måndag

Publicerad 2010-11-01 12:47:45 i Allmänt,

Sitter i skolan och är så jävla mätt. Har ätit en macka och en muffins och två klubbor. Vill typ spy. Nu ska jag ha psykologi i två timmar och sen slutar jag, ska byta platser nu också tydligen. Jag som tycker om min plats just nu. Efter skolan ska jag fara och handla och sen köra med mamma och sen ska jag göra historia läxa och plugga matte. TRÅKIGT.

Nu ska jag äta en till muffins. Tjao

Om

Min profilbild

hanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela