.

tisdag tydligen

Publicerad 2009-03-31 17:57:31 i Allmänt,

haha, fan vad bra! direkt efter att jag hade skrivit att mina grejer som jag har beställt aldrig kommer och att jag inte har pengar till det så kommer pappa hem med en lapp att det har kommit och säger att han kan betala, fast det var inte allt jag hade beställt men ändå. nu ska jag gå och föna håret och sen iväg. puss

hanna

måndag eller tisdag

Publicerad 2009-03-31 16:09:24 i Allmänt,

usch vad jag känner mig trött och allmänt depp idag, ja det skulle sitta fint med några par nya skor så man håller sig glad ett tag. iof så har jag ju beställt fyra par men dom kommer ju aldrig :( plus att jag inte har pengar... smart som jag är beställer jag alltid grejer utan att tänka på om jag har råd med det eller inte, ehehe.. pappa? (a)

idag gick jag tio till två, hade tre vanliga timmar och ett möte med en lärare och kuratorn. nu ska jag ta och öva på svenskaförhöret som vi har imorgon, sen så får jag väl se lite vad som händer ikväll. nu ska jag gå äta något, puss

hanna

miserable at best

Publicerad 2009-03-29 16:24:41 i Allmänt,

sitter och försöker komma på lite låtar som oscar ska lägga in så han har nå bra musik i bilen.. haha, har typ kommit på 40 nånting nu. nea är också här, hon ligger och sover. tidigare bjöd pappa oss på middag på dinos, rätt nice. igår hade jag faktist jäävligt roligt, först for vi till bergman och typ ett tiden kom martin och leif efter oss. kom väl hem vid fem tiden någongång, kul var det. jap, nu ska jag fortsätta leta låtar.

puss, hanna

grattis på födelsedagen sophie!

Publicerad 2009-03-28 12:40:32 i Allmänt,

igår var faktist rätt helt okej, tyckte jag. men ja, det kunde ha varit bättre. och idag fyller sophie år så henne ska jag fira iallafall, med eller utan henne! helst med, men ja.. haha. igår var vi hos oscar hela kvällen och sen for jag och åkte lite bil sen hem vid tre tiden. nu ska jag gå äta något tror jag, puss

hanna

puss på aida

Publicerad 2009-03-28 00:56:38 i Allmänt,

sitter hos oscar och tar liiideee, rätt tråkigt men helt okej. ska väl fara hem snart eller något, ska se lite. hejdooooooooooooooo

hos nea

Publicerad 2009-03-27 15:29:23 i Allmänt,

sitter hos nea nu, hon duschar så jag har litegranna tråkigt hära. höhö. men en jävla bra fråga har jag, vad händer ikväll?? ingen vet, -.- blir irriterad, vill hitta på något jävla kuuuul. snart kommer väl aida hit också och då ska jag nog ha hitta fest, haha. flummigt inlägg det här men, så kan det gå. hejdoo

hanna

fredag

Publicerad 2009-03-27 11:55:37 i Allmänt,

hejhallå, ska precis gå äta frukost och sen dra ner till stan och ta en kaffe med nea. igår var jag då på skolan, det var väl helt nice, lite tråkigt bara eftersom mer än hälften av tiden gick åt till att dricka kaffe och snacka skit haha. efter det for oscar och jag ut och åkte lite bil lite överallt (sund, eckerö, geta, mm.) var väl hemma runt tre tiden inatt någon gång.

btw så fyller min vän sophie år imorgon så då blir det fira henne, blir antagligen middag hos henne och sedan vidare någonstans. ikväll har jag då ingen aning om vad som händer, kan hända att jag har planer som jag har glömt bort (jag glömmer så lätt allting nuförtiden så jag "dubbelbokar" typ hela tiden när jag ska göra något, hehe) men det får vi ju se sen senare. nu börjar jag bli hungrig så ska gå fixa något att äta nu, puss.

hanna

my hopes are so high that your kiss might kill me

Publicerad 2009-03-25 22:55:26 i Allmänt,

for och åt pizza med papi och otto idag dårå, det var rätt nice men är så jälva mätt bara, haha. sen gick jag ut och gick med winnie för jag höll på somnade, haha hon blev så trött på vägen hem att jag måsta bära henne en bit och fan vad tung hon har blivit! hehe, sen for jag och åkte lite bil, det var nice, körde gjorde jag också fast jag höll på köra i diket. jao, men nu ska jag snart sova, puss

hanna

crush the best one, of the best ones

Publicerad 2009-03-25 13:43:05 i Allmänt,

clear liquor and cloudy eyed, too early to say goodnight.

andra dagen på hotell och returang idag då, var nog roligare igår men ja, helt okej ändå då. hjälpte till och göra sallad och sånt, fanns inte så mycket att göra med jao. rätt skönt gäng den där klassen, hehe. fick sluta halv två idag igen så pappa kom efter mig och om några timmar ska jag väl fara och äta pizza med honom. igår efter maten somnade jag och sov ända till imorse, måste varit lite jävla trött om jag kunde sova 14 timmar så där bara. hehe, skulle egentligen kunna gå sova nu också för jag är lite jävla trött men vill nog göra något ikväll så ifall jag inte vaknar sen så är det nog inte så smart, haha.

på tal om ingenting så tycker jag att den här förbannade snön kan ta och smälta! jag menar, det är slutet av mars nu, det ska vara vår, palla gå med vinterjacka och stövlar.

ge mig sommar och bara ben!

ge mig sommar och bara ben nu tack!

praolainen

Publicerad 2009-03-24 14:02:19 i Allmänt,

idag har jag varit på prao, jävlar vad chill det var! skulle lätt kunna gå i den skolan. jag har bara bakat litegrann och ätit så mycket att jag typ inte kan stå, haha. människorna var chill, träffade på alexander, lugi och sampa och lite till folk. höhö. sen fick jag sluta halv två, nice alltså. sen när jag kom hem gick jag och hämtade winnie från mormor och morfar och nu sitter jag här och har lite jävla kallt. nu ska jag gå kolla lite tv tror jag, ciao.

hanna

too little too late

Publicerad 2009-03-23 17:52:34 i Allmänt,

once I had it right it was all too late

 

duktigt tråkigt har jag, ska väl gå och duscha snart och sen dra och möta aida någonstans, hehe. okejokej, jag har absolut ingen aning om vad jag skulle kunna skriva här just nu så hmm, imorn prao då, torsdag och fredag ska jag vara med lugis klass, fett nice alltså. höhö, nu duscha. puss

måndag

Publicerad 2009-03-23 13:11:18 i Allmänt,

somnade halv nio igår kväll och vaknade nio imorse, men är fortfarande helt slut! tur att man får vara hemma idag iaf, eller ja skulle väl egentligen varit i skolan men lite onödigt skulle jag tro. vi har prao den här veckan och jag är på hotell och resturang skolan (mamis jobb), men mamma har nåt möte idag så jag får vara där imorn först, så nice med en ledig dag dårå. ikväll ska jag väl umgås med aida en stund och sen får jag se lite. nu ska jag gå laga lite pastasallad och sen duscha, pusshej.

hanna

i'd pull a sunshine story in a pouring rain

Publicerad 2009-03-22 16:03:57 i Allmänt,

helgen har varit okej, tänkte ju bara ta det lungt igår men med tanke på hur jag mår idag så blev det nog allt annat än lungt. började här med aida och jennie, delade på en flaska vin och lagade mat. sen vid tio tiden stack vi till linus där det var trevligt folk och helt okej. efter ett tag tog vi taxi till jakob, haha skrattade gjorde jag iaf. konstig kombination på människor var det , men kul för det! sen vid halv tre tiden for jag till simon i lemland, satt och chillade och somnade kanske vid halv fem tiden. ikväll vet jag inte, ska väl fara till jakob efter min väska och så.. sen typ duscha och bara ta det lungt.

hanna

not that you're the one

Publicerad 2009-03-21 10:41:18 i Allmänt,

not to say I'm right
not to say today
and not to say a thing tonight

igår började jag och brudarna här, jävligt skönt att bara vara vi tjejer alltså! skönt att umgås med malin och aida också, eftersom det var ett tag sen. vi hade trevligt, spelade ölspelet (aida försökte supa mig under bordet), pratade och snackade skit. haha, efter ett tag kom det lite pojkar hit också, det var nice. nu håller jennie och jag på att fixar oss, ska dra till stan snart och käka på hesburger som vanligt, haha nä men det ekar i kylskåpet idag och jag är jävligt hungrig. ikväll får vi se vad som händer, kanske jennie och jag lagar middag hemma hos mig och sen drar ut någonstans. eller så stannar vi bara hemma och tar det lungt. nu ska vi väl börja dra till bussen snart.

hanna

you should have made it right

Publicerad 2009-03-19 16:10:07 i Allmänt,

so you wouldn't have to fight
to put a smile back on your face

skola idag då, var väl okej hände ingenting speciellt typ. haha, jag har ingen aning om vad jag ska skriva.. satt och tänkte massa jag skulle skriva på bloggen men nu har jag glömt bort det. ikväll vill jag hitta på nånting kul, men alla är så tråkiga och bara är hemma eller typ kollar film eller nånting, haha. imorn har vi nån grej på bibloteket så vi missar skolan, fett nice alltså. efter det ska jag fika med aida, ska bli skönt att prata med henne för det var så längesen. nu ska jag gå ut och röka, skriver sen när jag har något vettigare att skriva, höhö.

puss, hanna

lördag

Publicerad 2009-03-15 16:42:15 i Allmänt,

igår var en jävligt nice kväll, började med middag på adlon med bästa brudarna och sen kom jan och hämta oss så for vi och körde lite och hämtade tommy, som hade bränt handen på bastuspisen, från sjukhuset och sen vidare till stefan. vi stannade väl hos stefan ett tag och sen for vi vidare till tommy i kalmarnäs där var det jävligt kul alltså, sen skulle alla till arken så jag och lite folk drog vidare till åsa där det var kul först, sen mindre kul. sen skulle jag ha farit till stan och träffat fjäder men jag slocknade hos jan vid sex tiden, sen imorse slirade det ganska jävla rejält. nu är jennie här och jag har ingen aning om vad vi ska göra, ska väl börja packa lite och sen fara till mamma. ikväll blir det kanske film hos jan, men får se lite. är inte så himla pepp på film, vill göra nåt kul. men men nu ska jag hitta på nånting här.

hanna

slitet

Publicerad 2009-03-14 11:20:53 i Allmänt,

jo att ni kan ju ignorera mitt inlägg som jag skrev inatt.

idag är det jävligt slitet, vaknade för någon timme sedan. ikväll blir det pizza med jennie och nea eftersom det inte blev något med det igår. sen senare får jag väl se vad som händer. ingen aning om vad jag ska skriva nu så jag går ut och röker istället. hehe.

hanna

johejo

Publicerad 2009-03-14 00:56:38 i Allmänt,

vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


ikväll började så jävla bra, träffade misha och folk som jag inte träffat på länge. misha är nog bra han, som min extra storebror! haha. sen ut på lide äventyr och grejor och sen tillbaka till fjäder. nice alltså, sen efter ett tag kunde allt bara ta sig. men ja, som man säger vissa vänner stannar för alltid, andra inte. haha, vad töntig jag är. men ändå. just nu ligger jag i min säng och har lite tråkigt, väntar på att folk (utom småpojkar) ska ringa och säga var efterfesten är och sen drar jag väl dit skulle jag tro. ska väl försöka få med jennie då också men hon sover som en stock. jaaoo, nu vet jag inte vad jag ska skriva mera.. haha, så puss godnatt (eller något)

hanna

fredag förfan

Publicerad 2009-03-13 17:44:09 i Allmänt,

fan vad skönt med fredag, hade helt okej skoldag ändå. fick ut betygen och jag är så jävla nöjd, fick sju exakt i medel... ja ni vet vad det betyder, haha! fick tia hk, både tillvalet och vanliga. sen tre åttor, tre sjuor, tre sexor och två femmor. med tanke på att jag har varit borta ungefär hälften av perioden så var det jävligt bra, hehe. ikväll blire väl fest någonstans somvanligt, började ta redan vid tre tiden så det lär bli slitet imorgon men det får man ta. jennie är också här och hon plockar ur diskmaskinen och grejer (??) haha. bra att hon gör det så jag slipper.. jaoo, men nu äta tror jag. ciaoo

hanna

och nykter utav vin

Publicerad 2009-03-12 22:49:22 i Allmänt,

och full av längtan är det lätt att säga fel och tänka rätt

sittet här och försöker öva till matteprovet som jag har imorgon, det går inte så bra. fast jag tror jag kan det mesta, eller ja kanske inte. men jag tror jag kan så det blir godkänt, fast helst skulle jag vilja slå på stort och få sjua. haha, dream on säger jag bara. ikväll kom oscar hit, vi chillade bara ett tag och sen kollade vi skräckfilm som inte alls var så läskig, haha. snart borde jag väl gå sova eller något så jag orkar upp imorgon, gymnastik första timmen, love it! eller så inte.. ja men, godnatt eller något.

hanna

like it

Publicerad 2009-03-12 14:52:17 i Allmänt,

skola idag då, fan vad slut jag är fast jag bara var där två och en halv timme idag. fick veta att jag får femma i biologi och sexa i kemi, helt okej med tanke på att jag fick underkänt i proven dårå. imorn får vi ut betygen och jag kan lova er att den här gången springer jag fan naken genom hela skolan om jag får över sju i medel, vilket är ungefär omöjligt så mycket som jag kommer ha sänkt den här perioden. men ja, har väl bara mig själv att skylla antar jag.

imorn blire pizza på adlon med brudarna och sen feest, ska bli fett nice. 

hanna

just say the word,

Publicerad 2009-03-11 07:09:13 i Allmänt,

say the word and i'll be gone.

hallå, har sportdag i dag då, men ska inte fara på den. tänkte ligga hemma och sova ett bra tag till eftersom klockan bara är åtta på morgonen, men nä då helt plötsligt är man hur pigg som helst, inte ofta det händer. igår tog jag det bara lungt med några kompisar och kollade film hos mig. nice att bara ta det lungt nån dag jo men efter första filmen blev jag så jävla rastlös, brukar bli så när jag har suttit stilla tyst ett tag. kanske jag skulle ta och se om jag kan sova nån timme ändå, jennie kommer hit vid elva tolv tiden när hon har slutat så kan ju försöka sova tillsdess. ha det fint :)

hanna

my only weakness is you

Publicerad 2009-03-08 23:31:47 i Allmänt,

Johejo, ingen kommer antagligen att läsa det här eftersom jag inte har skrivit blogg på tre månader så alla tror väl att jag har slutat. men det är helt okej det med, hehe

Igår fyllde feliciababy år så vi firade henne med pizza, vin och bubbelpool, kul att bara vara tjejerna förengångskull. Typ vid tio kom elin och skjutsade oss till martin, sen for vi vidare till konza där det badades bastu och grejer. Lyckad kväll var det iallafall, hela helgen har varit lyckad så det är ju bra iaf. Nu en vecka skola till och sen helg igen, längtar redan, fast jag är lite duktigt sliten från igår så det är nog bra med en veckas paus. hehe. nu ska jag väl försöka sova eller någonting om jag ska orka med skola imorn.

hanna

Om

Min profilbild

hanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela