.

JULLOV

Publicerad 2010-12-21 17:20:41 i Allmänt,

Hejhallå, idag tvingade jag mig upp ur sängen efter tre timmars sömn för att gå till kyrkan följt av lekar med klassen och sedan vidare på en dålig julfest! Slutade runt tolv tiden och gick då ner till stan för att träffa Jonte, shoppade lite julklappar och träffade mami en sväng. Efter det for vi till sparhallen och handlade och sen hem för lite käk innan jag skulle på teoriprovsförberedelse till bilskolan.

Nu har jag just varit i duschen, peelat hela kroppen, haft ansiktsmask, hårinpackning och smörjt in hela kroppen med bodybutter! Så himla skönt. Ska just sätta på ett avsnitt vänner och mysa lite och sen sova om en timme eller två så vi får dygnet på rätt igen!

Imorgon ska vi hämta nya sängen, shoppa mer julklappar och hugga julgran! Sen ska jag övningsköra och sen förhoppningsvis hinna träffa syster min! Hej och hå


Söt filur det där va

shalallalallalaa

Publicerad 2010-12-16 10:57:17 i Allmänt,

Idag började jag först tio och jävlar var skönt det var att sova ut ordentligt! Men hade tid till tandläkarn kvart över tio (ja mamma, jag kom ihåg) så kom till skolan halv elva. Tandläkarn sa att jag hade jättefina tänder, hihi. Nu har jag haft lite samhälla och nu har vi matte fast ingen lärare så får se vad vi hittar på nu. Slutar kvart i fyra och sen tänkte jag fara hem till mami och umgås med henne och elin.

Imorgon börjar jag tio igen eftersom vår mattelärare fortfarande är borta, jävlar vad skönt. Sen slutar jag halv två och sen till stan och handla julklappar och på kvällen ska jag umgås med fina människor!

Håhå, idag är en bra dag känns det som.


Sophie och en hund för nån helg sen. Sophie är bra!

hej och hå

Publicerad 2010-12-15 23:29:31 i Allmänt,


Inge fel på dom här skorna heller!

Idag har jag varit i skolan, skrivit prov och inte så mycket mera. For till banken när jag slutade och fixade lite cash, sen och handla och sen hem och chillalla lite och dammsugit. Sen lagade jag middag, köttbullar och mos med brunsås och kokta morötter! Är nog en riktig hemmafru, är inte alla 17 åringar som kan laga egna köttbullar och potatismos! Haha.

Imorgon börjar jag först tio, sköönt. Efter skolan tänkte jag fara hem och hänga med Elin som kom hem idag. På fredag ska jag köpa julklappar och lite sånt och på lördag ska jag på 40 års kalas! (20 + 20). Nu ska jag hänga lite med Jonte och Simpe som är här.

Hejdå

P.S

Publicerad 2010-12-14 23:24:36 i Allmänt,

Idag är det bara en månad och två dagar tills jag blir 18 år.
Lite konstigt känns det nog.
Känns som att jag är för liten för att bli så gammal, haha.

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Publicerad 2010-12-14 23:16:08 i Allmänt,

bra låt!

Försökte sova men det gick inte, fattar inte varför jag inte kan sova när jag har sovit typ tre timmar inatt? Borde vara jävligt trött men så är det inte. Sjukt. Kommer ju vara helt död sen när vi får jullov om jag aldrig får sova, haha. Skulle vara skönt att sova i ett dygn.

Imorgon har vi svenska prov och på torsdag ska en engelska artikel vara inlämnad, sen är det inge mer före jullovet! Skönt? JA.

Nu ska jag gå ut och röka och sen försöka sova igen, godnatt!




Ja tack

Publicerad 2010-12-14 12:52:25 i Allmänt,




Skulle inte tacka nej till dom här skorna. Tomten? Snälla?

Har sånt jävla skobegär att jag inte vet vad, ett par riktigt snygga klackar att ha på mig på nyår skulle vara awesome!

Om

Min profilbild

hanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela