.

don't trust a hoe

Publicerad 2010-04-23 11:49:24 i Allmänt,

dont trust me

hej, vaknade imorse av att min pojkväns alarm på telefonen började ringa, petade lite på han så att han skulle vakna vilket jag ångrar lite att jag gjorde, efter det började han nämligen kittla mig. Klockan sju på morgonen? Åh nej, tänkte jag och sa nånting som kanske inte riktigt var så snällt, men ändå. Han slutade iallafall, höll på somnade om igen när hans väckar klocka ringer igen och igen och igen, och han stänger inte av den! Nåväl, när den äntligen hade slutat började hans andra väckarklocka ringa, ännu högre. Ja, efter kanske fem minuters ringande stänger han av den och stiger upp. - Äntligen får man sova, tänker jag. Men nej! Han går runt i lägenheten och visslar, inte så farligt men ändå. Han ringer till Ronnie, har på högtalare och nästan skriker för att han pratar så högt.
ÅH, börjar bli irriterad. Och sist men inte minst, ringer det på dörren och Tommy kommer in, dom pratar om vilken musik dom ska ha med när dom far till sverige och börjar lyssna på den typ så högt som möjligt! Och när jag äntligen fått en hejdå puss och dom har farit så har jag sån jävla hosta att jag inte kan somna om.

Japp, nu har jag iaf fått sova en eller två timmar till kanske. Väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Ikväll skulle jag egentligen ut men har ingen röst alls längre så får se hur det blir.

Hanna

have you ever tried sleeping with a broken heart?

Publicerad 2010-04-22 16:07:04 i Allmänt,

you should try sleeping in my bed

Hej, sitter hemma hos jonte och har just diskat och städat lite smått. skulle borda tvätta golven men jag orkar inte? Är helt slut, hostar och har ont i halsen och allt möjligt. Idag har jag först varit hemma hos mamma en sväng och sen for jag till stan med Jennie och Tina, vi fikade på svarta katten. Det var lite mysigt, hade jävligt roligt som vanligt.

Igår lagade jag middag åt pojken min, tänkte att jag skulle vara lite snäll eftersom det var våran halvårsdag. Så det var nog trevligt, bara det att maten inte blev så bra men det är väl tanken som räknas säger dom. hehe.

Ikväll ska jag antingen hänga med Felicia eller gå ut och gå med Jennie, eller om Felicia har tid skulle det vara kul om hon kom med ut och gick. Jao, nu ska jag gå röka och sen hänga tvätten (jävlar vad jag känner mig som världens houswife som städar och fixar dygnet runt, haha). Jaja, men skriver kanske mer ikväll. Hejdå.

Hanna

mybe if I'd told you the right words

Publicerad 2010-04-19 22:53:59 i Allmänt,

at the right time
you'd be mine


Hej, sitter hemma och vet fan inte vad jag ska göra. Klockan är tjugo i tolv, alltså för tidigt för att sova och för sent för att göra någonting? Och det kommer absolut ingenting på tv, eller jo nyheterna borde jag ju kolla på så jag kan skriva min nyhetsbevakning så jag får klart samhällan snart men fy vad tråkigt! Sen tänkte jag ladda ner en film, men får inte ladda ner till den här datorn (mammas jobbdator) och med min dator går det så förbannat långsamt! Hm.

Idag har jag inte gjort så mycket, legat ute i solen hela dagen och läst en bok (!!!) och varit ute och gått med Winnie en stund. Sen när jag gick in igen typ vid fyra halv fem tiden så var jag så jävla slut och hade så förbannat ont i halsen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Vettefan om jag håller på att bli förkyld eller om jag helt plötsligt har blivit allergisk mot pollen för nu gick det över och nu är jag pigg som fan.

Imorgon (eller onsdag morgon då) kommer gubben min hem, det ska nog bli fint det.

Nu ska jag nog gå göra någonting annat snart för Simon försöker övertala mig att ändra min msn till Hönan? Och om jag känner mig själv rätt kommer jag nog göra det snart i brist på annat att göra, jaja. Hejdå

Hanna

could you be the only one

Publicerad 2010-04-18 13:59:29 i Allmänt,

well I beg you to come home

Hej, har varit ute i solen hela dagen och hjälpt mamma fixa lite på gården. Det är så himla fint väder ute idag, känns som att det verkligen håller på bli sommar. Igår började Ia och jag hos Adde, det var otroligt kul haha. Sen for jag vidare till jomala där någon hade fest, där var det också roligt. Men det slutade somvanligt inte så bra så William skjutsade hem mig vid två nångång, så satt jag och pratade med mamma en stund innan jag gick och la mig. Ja, helt okej kväll ändå.

Nu ska jag just fara till jonte och hänga lite tvätt igen, sen tror jag att jag ska dammsuga och tvätta golven också. Lite vårstädning passar bra idag, hehe. Ungefär vid sextiden så ska jag väl till kusin Sara på kalas, femton tror jag bestämt hon fyller? Grattis iallafall! Efter det så blir det väl plugg hela kvällen, måste få in några uppgifter den här veckan så. Sen är det inte så länge tills jag har mitt sista prov, och det vill jag få 9a i så måste börja plugga nu redan! Åh, vad jag ska fira när det är över och jag får mitt nya betyg.

Jag tycker att Jonte kan komma hem nu, den här veckan har gått alldeles för långsamt. Men iofs så är det väl bara två och en halv dag kvar. Japp, nu ska jag gå ut i solen en stund igen innan jag far till Jonte och städar.

Hanna

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Publicerad 2010-04-17 15:21:43 i Allmänt,

Hej.

Sitter och lyssnar på håkan, har just varit i duschen efter ett en timmes träningspass. Åh så skönt det är att ha kommit igång med träningen igen! Fast en dålig sak är ju att jag har sån himla träningsverk i benen och rumpan efter igår att jag knappt kan gå, haha.

Igår var jag och grillade med brudarna till espholm, det var himla mysigt! Sen for vi hem till Tina och såg på talang. Idag har jag gått på stan med mamma, vi skulle egentligen bara köpa present till kusin sara som fyller år på måndag. Men det slutade med ett par jeans, en jacka och en scarf till mamma och en jeansjacka till mig. Provade jeansjackor över hela stan, fanns inte 32 i storlek någonstans så det fick bli kappahls barnavdelning storlek 158, passade perfekt! Ikväll funderar jag på att ta det lugnt, ska väl fara till Jonte och hänga lite tvätt och hämta mina samhälla grejer så jag kan plugga lite.

Fick förresten ut mitt förra samhälla prov idag, fick 8-. Är rätt så nöjd, men vet att det kunde gått bättre om jag skulle fått information om jag skulle ha kunnat en sak men min käre lärare sa att det var allmänbildning så hon antog att jag bara skulle kunna det? hm.. jaja. Men har 5a i samhälla från förut så antar att 8- är rätt bra.

P.S Jag saknar min pojke

don't trust me

Publicerad 2010-04-12 12:53:21 i Allmänt,

hejhallåå, sitter och väntar på att pappa ska hämta mig men han är så jäävla seg. har väntat sen tolv och nu är den snart två. ska till mamma och gå ut och gå med winnie i det fina vädreet. jappp, idag har jag städat lite efter helgens kalas, trodde det skulle vara skitjobbigt men det var det inte. skönt att det ser lite bättre ut här nu, haha. måste väl dammsuga och sånt också men det är ett senare problem! fick förresten jobbet på indigo, ska bli jävla nice! skulle till och med kanske få jobba helger nu före sommarn också, fint med lite päängar. höhö. helgen har varit kul förövrigt, blev lite mycket bara kanske? haha. nä. jaja, nu ska jag gå röka, puss

looking out for you to hold my hand

Publicerad 2010-04-08 12:27:39 i Allmänt,

it feels like i could fall
hej, sitter hos jonte och väntar på att pappa ska komma efter mig, ska till mamma en sväng. imorn ska jag skriva samhälla prov och sen blir det hitta på nåt med brudarna tror jag. igår gjorde jag inte så mycket, var med jonte bara och pluggade bara. nästa vecka tror jag jag ska fara och shoppa, är så jävla shoppingsugen. hehe. fast får se kanske väntar till valborg, då far jag ju ändå till uppsala, woohoo. hoppas på att vi får träffa uppsalaborna som vart här i somras, hahaa. yepyep, nu ska jag ringa pappa och fråga var han är. puss

i'm on the A list cause i'm awasome

Publicerad 2010-04-05 19:20:50 i Allmänt,

lagom sliten efter några dagars fylla. torsdag och fredag med jennie och tina, lördag på birka. igår var jag också på birka hela dagen, men gjorde ingenting. orkade inte stiga av så låg och kollade på tv. torsdag fredag var kul dom andra dagarna var väl helt okej. idag har jag varit hos mormor och morfar och ätit massa och sen varit hos pappa en stund. sen pluggade jag lite på provet jag har på fredag, näst sista provet! woho. sen kollade jag på pearl harbor och grät lite. nu sitter jag och skriker på min hund som inte vill sluta skälla för att det går ett rådjur i skogen bakom oss, suck. japp, imorgon ska jag väl städa lite tror jag. sen vet jag inte, ringa till stig på indigo och kanske gå till ams. jao, nu plugga. kyss och smek

i miss the lips that made me fly

Publicerad 2010-04-01 13:42:22 i Allmänt,

hejhallå, sitter och väntar på att min faster ska komma efter mig, ska dit och plugga och sen skulle hon bjuda på käk. borde gå till ams idag också men jag hinner fan inte, och när jag äntligen skulle ringa stig om indigo jobbet så svarar han inte! åååhhh. kuk. imorn kommer jag ha glömt bort det igen. eller kanske. ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske täää lite. men får se, för tror inga jag har så mycke cash. jag är en fattig jävel. jaja, nu kom min faster tror jag. hejdå

Om

Min profilbild

hanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela