.

Söndag

Publicerad 2011-10-30 11:10:33 i Allmänt,

Helgen har vart lugn, jobbade några timmar på indigo i fredags och några timmar på esso igår. Annars har jag bara chillerillat och spelat wordfeud, har blivit helt beroende. haha. Nu ska jag börja fixa mig, för om en timme ska jag fara på en jobbintervju som assistent, aah nervöst! men det ska nog gå bra. Sen ska jag bara städa hela dagen för imorn kommer jonte hem, hihi.

Måndag

Publicerad 2011-10-24 18:09:43 i Allmänt,

Skön måndag idag fast att jag bara fick tre timmars sömn inatt. På gymnastiken var jag så övertrött att jag skrattade åt allt, haha! Nåväl, nu har jag just käkat varma mackor till middag och ska gå slänga lite tvätt i maskin, duscha och sen ska jag se på gossip girl (har börjat se om det från säsong 1 igen.. ). Sen när jag har gjort det så ska jag läsa igenom historian en gång till och sen SOVA - can' wait alltså.

Imorgon är det skola 8 - 14.20 och på kvällen är det reddie kids, annars  har jag inga planer!
Herråå

MAMMA

Publicerad 2011-10-24 10:10:33 i Allmänt,

Här är vad jag önskar mig i julklapp
- Body butter
- Ansiktskräm
- Hårspray
- Underkläder
- Tofflor
- Myskläder
- Tresemme shampo, balsam, hårinpackning och värmeskydd

VILL HA

Publicerad 2011-10-21 15:20:40 i Allmänt,


Är så himla shoppingsugen att jag inte vet vart jag ska ta vägen, nå det här ovan skulle jag iallafall vilja ha. Har redan beställt den svarta kabelstickade fast i rosa, så känns lite onödigt att köpa svart också..
Slutade två idag, sen har jag bara tagit det lugnt. Ska snart till mamma och käka middag och gratta lillebrosan som fyller 16 idag! Sen ska jag också fixa lite på bilen när jag är där (!!!!), Jonte har gett rätt tydliga instruktioner på vad jag ska göra men känns ändå lite osäkert! haha. Ikväll blir det troligen häng med fina brudar, blir nog nyktert, så skönt!

Torsdag

Publicerad 2011-10-20 15:10:34 i Allmänt,

Gick 8 - 15 idag, fick sluta en timme tidigare. skööönt! Nu är jag hemma och håller på fryser ihjäl lite som vanligt. Lovar att jag har den kallaste lägenheten i hela stan. Har lagt på alla element på fullt och går runt med massa kläder och tänder värme ljus, MEN DET ÄR ÄNDÅ SÅ FÖRBANNAT KALLT?! fattar inte.

Imorgon är det fredag = heeeeelg = skööönt! höhö. Imorgon ska jag kanske vina med Jennie eller nåt och på lördag är det hard work work som vanligt. Japp japp, ikväll kommer Ronja hit och hänger, ska bli ruuligt! Nå, ska diska, hänga tvätt och laga mat nu, hejdå!

Söndag

Publicerad 2011-10-16 20:00:46 i Allmänt,

Idag är jag trött. jobbade 19 - 03 igår, sen kunde jag inte sova heller så vaknade av att Elin ringde idag klockan två?! Fattar inte hur i helvete jag kunde sova så länge, aja. Sen kom hon hit och åt gröt med mig, annars har jag inte gjort så mycket idag; typ kollat massa avsnitt av lyxfällan, varit till mamma och käkat och lite såånt.

Idag skulle jag verkligen vilja ha ett badkar, fryser så förbannat! Har lindat in mig i två filtar men det är ändå så jäkla kallt. Nåja, ska tända lite värme ljus här så kanske det blir bättre.
Nu hänga tvätt, hej!

Torsdag

Publicerad 2011-10-13 10:30:17 i Allmänt,

Första dagen på höslovet, tog sov morgon idag och sov till halv elva, det behövdes verkligen! Nu har jag just ätit en tallrik gröt till frukost och ska precis dricka en kopp kaffe, äälskar långa mornar när man inte behöver stressa!
Idag ska jag städa och tvätta litegrann, sen vid två kommer mamma hit på kaffe så ska försöka baka en kaka innan dess också. Ikväll ska jag på middag till Tina tror jag, sen blir det nog lungt hemma eller chillerill med brudarna hela kvällen. Vet inte hur på gång dom tänker vara så :)
Japp, nu dricka mitt kaffe och sen sätta igång!

Höstlov

Publicerad 2011-10-12 10:38:14 i Allmänt,

Har varit rätt dålig på att uppdatera nu igen men har inte världens lust att blogga. Idag är sista dagen i skolan innan höstlovet, så skönt! På höstlovet ska jag bara chilla, storstäda och baka bullar.
Har förresten fått sån jävla lust att flytta, skulle vara så skönt med ny lägenhet och få inreda allting på nytt. Det skulle även vara bra för kissen att flytta nånstans där han kan gå ut när han vill. En fin radhus lägenhet skulle vara perfekt!
Nu lite socialkunskap, tjarå!

Om

Min profilbild

hanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela