.

Hej

Publicerad 2010-05-27 17:11:51 i Allmänt,

Förkyld, ont i halsen, hosta, ont i huvudet, feber, irriterad, trött.
+ att jonte for på jobb idag och det var inte alls kul.

shena

Publicerad 2010-05-25 21:11:57 i Allmänt,

Sitter och dricker en lonken (eller två) och väntar på att jonte ska komma hem för jag börjar få ganska tråkigt här! trodde att han bara skulle vara borta typ en timme men nu har det gått över två.. ehhhh tråkigt. jag blir så sällskapssjuk när jag är ensam länge.

inatt drömde jag att jag var med och åkte med birka med jonte men så försvann han och var ingenstans och alla som jobba på hela båten letade efter han och sökte på hans sökare (heter det så?) men ingen kunde hitta han och till slut efter typ hur länge som helst så sa alla att han säkert hade hoppat överbord så var jag jätte ledsen och trodde han var död och grät och allt fan i flera timmar och sen helt plötsligt så kommer han fram och säger "höhö, jag skojade ju bara med dig fattar du väl?" och sen när jag vaknade så var jag skit arg på han.

sjukt.

buh

Publicerad 2010-05-16 22:37:32 i Allmänt,

sitter hos elin i uppsala och äter glass i hennes säng, lite mysigt. imorgon ska jag shoppa när elin är i skolan och sen skulle vi mötas upp nånstans och köpa varsin sallad och sätta oss nere vid ån om det är fint väder. japp, men ska se på nåt dåligt på tv nu. puss

vad jag bryr mig om nu

Publicerad 2010-05-13 09:56:33 i Allmänt,

är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Publicerad 2010-05-13 09:51:17 i Allmänt,

sitter och lyssnar på håkan och är så jääävla trött, elin och mamma väckte mig vid tio. somnade runt fyra och sov inge bra alls! menmen, har just druckit två koppar kaffe så kanske att jag piggnar i snart. ikväll vet jag inte vad jag ska göra, inte idag heller. får väl se vad som händer. nu ska jag gå duscha och sen klä på mig i think, puss

hoho

Publicerad 2010-05-12 23:11:12 i Allmänt,

måste bara säga att jag har hittat maria motazamis blogg, håhå. man kan ju inte låta bli att älska henne! :)
http://www.amelia.se/blogg/maria-montazami

(jag vet inte hur man länkar något i bloggen, annars skulle jag nog ha gjort det) haha

hej

Publicerad 2010-05-12 20:48:42 i Allmänt,

jag var hos min faster och åt middag, så kom jag hem typ vid nio så tänkte jag att jag inte skulle orka göra någonting. men usch vad jag ångrar det för nu har jag skittråkigt.

imorgon kanske jag far ut till vårdö över dagen med mamma, annars kanske fika med nea. får se lite, om det är fint väder så ska jag bara vara ute och njuta av solen hela dagen. jåå. men att vem vill göra någonting med mig? ingen. nä. tråkigt. sova kan jag helleer inte göra, orkar inte sitta stilla och kolla på tv med mami heller, så what to do. vill sitta ute, dricka ett glas vin och snacka skit med brudarna.

japp, nu ska jag nog försöka komma oå någonting. hejdå

tralalalala

Publicerad 2010-05-11 20:44:00 i Allmänt,

hejhå, sitter och väntar på att jonte ska komma hem snart så vi kan fortsätta kolla på oc... hehe. idag vakanade jag två (inte mitt fel att min pojkvän håller mig vaken så sent på nätterna) sen duschade jag och gjorde lite saker och sen for jag till felicia och åt mackor och lyssnade på ted gärdestad, läste biologi också ( felicia övade på prov = jag läste för henne) sen kom jonte efter mig och här sitter jag.

Har så förbannat jävla ont i huvudet att jag inte vet vart jag ska ta vägen alltså. håhå, imorgon ska jag fika med nee och sen käka middag med min faster och sen vet jag inte. sova tidigt.

imorgon far jonte på jobb, lite tråkigt. men en vecka går väl snabbt. speciellt när jag ska till uppsala och hälsa på elin och shoppaaa. fina firren. jaå.

hejdå

p.s min blogg ser lite konstig ut atm.

I don't wanna miss a single thing you do

Publicerad 2010-05-06 12:27:53 i Allmänt,

Hej, sitter hos Jonte och ska väl just börja fixa mig lite. Ska ut och åka thomas nya merca, niice. Jonte for just till tandläkarn, före det så lagade jag kycklignsallad till lunch åt oss.

Igår var vi till Jontes mamma en sväng och sen for vi och pantade, fy vad pinsamt det var. Vi hade sex sopsäckar med tomflaskor? haha, ja det lönar sig att ha fest iallafall. Tror väl att det blev runt 70 euro. Haha. Sen for vi hem och lagade middag och sen hyrde vi en jättejättedålig film, hehe.

Japp, nu ska jag gå och fixa mig lite och sen diska tror jag. Puss

Hanna

remindes me that it's time to change

Publicerad 2010-05-05 11:59:02 i Allmänt,

Sitter hos Jonte och väntar på att han ska vakna.. Hur sent jag än går och lägger mig så kan jag bara sova till elva? Sjukt. Har redan försökt väcka han några gånger utan resultat så nu har jag skittråkigt. Ska väl gå fixa mig lite. Till vad? Vet inte. Haha, ska väl lägga lite kläder i tvättmaskinen också tror jag.. Idag vet jag inte vad vi ska göra, panta flaskor? hehe. Jaja, har ingenting att skriva heller så ska väl gå fixa mig nu. hejdå

she act like summer and walk like rain

Publicerad 2010-05-04 20:39:52 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på train - drops of jupiter och kastar boll åt winnie haha. Är helt jätteglad och jag vet inte varför, fint är det iallafall. Har varit ute och gått med winnie i en timme nu, vi gick til,l gröna udden så winnie fick springa och simma lite. Jätte skönt var det ute iallafall. Skulle nog kunna gått lite längre om det inte var så att det började springa massa rådjur förbi mig i skogen? Förutom att jag är lite rädd för dom så har winnie en tendens att jaga dom och ville inte riktigt ta den risken, haha. Nu står hon på mat bordet och skäller på någonting i skogen, hm.

Nu ska jag gå äta en macka eller något för jag mår lite illa och sen kolla på the menalist och sen fara till jonte (tror jag?) som kommer hem inatt, hihi. Puss

Hanna

train - hey soul sister

Publicerad 2010-05-04 19:07:36 i Allmänt,

Hej, har skrivit mitt allra sista prov idag! Gud så skönt det är att ha det över. Det gick till och med jävligt bra, kunde nästan precis allt. Nu ska jag bara skriva en liten grej till och sen är jag helt klar och får mitt nya betyg, har höjt så himla bra. Så sen blir det fira ordentligt när jag har fått det!

Nu ska jag snart gå ut och gå med winnie för tredje gången idag, haha. Nu blir det en lång promenad, gud så skönt. Skulle inte vilja gå själv men nu när jag äntligen inte behöver plugga till mitt prov så ska alla andra plugga, haha.

Har just druckit tre koppar kaffe för jag var så trött och nu har jag så mycket energi att jag skulle springa ett varv runt åland typ. Någon gång i veckan kanske det blir Sverige och shoppa, om inte kanske jag övertalar Felicia att komma med mig nästa helg, hehe. Skulle behöva lite nya toppar, nån klänning, lite vårskor, jeansshorts, underkläder osv.

Ja men nu ska jag gå ringa pappa och höra om ett jobb som jag kanske har fått i vår (!!) och sen gå ut och gå, pusss.

Hanna

tralalalalalala

Publicerad 2010-05-01 19:59:16 i Allmänt,

Hej, idag har jag gjort absolut INGENTING (jag hatar egentligen att skriva med stora bokstäver så gör jag det ändå?), har bara legat och kollat på film hela dagen och försökt plugga men inte fan går det! Har absolut ingen motivation alls. Skittråkigt, vill ju ha bra i det här provet när det är det sista jag har.

Igår firade jag valborg med brudarna, hände inte så mycket men vi hade det mysigt ändå. Nu ska jag träna lite grann och sen hopp i duschen och sen kolla på nanny diarys med scarlett johansson som kommer på kanal fyra idag. myspys.

Ja, jag skriver väl mer imorgon ska nog städa då (jag städar alltid och ändå finns det alltid mer att städa?!).

hejdå

Om

Min profilbild

hanna

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela